Сучасна підлога від компанії «ЕНІТА ЛТД»

Компанія "ЕНІТА ЛТД" доставляє якісні підлогові покриття від передових компаній світу ось уже більше 10 років. Ми пропонуємо настили для різноманітних типів приміщень. Ми зуміємо підібрати індивідуальні умови для оптової покупки. Також регулярно діє гнучка, демократична цінова політика і тимчасові акції, що дозволяють замовити матеріали для підлоги ще вигідніше.

Щорічно ми виконуємо близько 5000 замовлень, більше 200 000 кв.м. різних покриттів для власників квартир, приватних будинків, футбольних полів і спортивних майданчиків, торгово-розважальних комплексів, медичних і навчальних установ, підприємств, магазинів і багатьох інших об'єктів.

Нашими клієнтами в першу чергу є компанії міста Кривий Ріг і Київ де розташовані склади і магазини компанії. Enita.ua один з найкращих спеціалізованих інтернет-магазинів з продажу підлогових покриттів на ринку України. Ми здійснюємо доставку по всій території країни як і на склади кур'єрських служб, так і «під двері».

Серед наших клієнтів-Нова Пошта, ПриватБанк, група компаній TAS, Нафтогаз, ПАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг", мережа заправок WOG і багато інших.

У 2019 році злагоджена робота та старанність інтернет-магазину Еніта не залишилися без уваги Всеукраїнського галузево-аналітичного центру. Ми мали честь взяти участь у  номінації " Вибір споживача - 2019", підтвердити та закріпити її за собою, що підтверджує високий рівень сервісу і якості продукції. Компанія постійно входить до Реєстру кращих постачальників товарів і послуг, реєстру надійних та інвестиційно привабливих підприємств України.

У нашому каталозі зібрано:

● понад 70 колекцій ламінату, паркету та лінолеуму (більше 1000 декоративних рішень);

● понад 100 колекцій ковроліну (500 декоративних рішень);

● більше 50 колекцій спортивних покриттів (у тому числі гумових);

● штучна трава для дитячих майданчиків, футбольних полів, тенісних кортів

● вінілові підлоги (31-33 класу);

● брудозахисні системи та інші аксесуари для обробки підлоги.

Контакти:

● Кривий Ріг, вул. льотчиків 9;

Тел: 067-911-90-90

● Київ, вул. Патріарха Мстислава Скрипника, 48а, (ЖК "Олександрія").

Тел: 098-166-26-86