Про асоціацію

АСОЦІАЦІЯ ЕКОНОМІЧНОГО СПІВРОБІТНИЦТВА ТА РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМНИЦТВА – громадська неприбуткова організація, Національна бізнес-спільнота по вирішенню питань впровадження новітніх методів ведення підприємницької діяльності, залучення іноземних інвестицій, визначення та розвитку кращих товаровиробників і лідерів галузей

Головна мета проекту – сприяння розвитку малого та середнього бізнесу. Асоціація об’єднує суспільно-активну частину населення з ціллю впровадження новітніх методів ведення підприємницької діяльності, залучення іноземних інвестицій, визначення кращих товаровиробників і лідерів галузей економіки, відзначення підприємств стратегічного значення, керівників та співробітників підприємств – лідерів галузі. Організація надає інформаційний портал де представлена законодавча база, новини та відповіді на актуальні питання підприємців.

Асоціація є вільною для вступу нових учасників.

Римаренко Ігор Борисович
Голова правління

Експерт з питань залучення інвестицій та правової підтримки підприємницької діяльності. Директор ТОВ "ЛЕКСІС".

Руденко Микола Степанович
Заступник голови правління

Почесний працівник КНЕУ ім. Вадима Гетьмана, кандидат економічних наук, доцент. Співавтор методик експертної оцінки підприємств. Досвід викладацької роботи більше 40-ка років. Об’єктом наукової діяльності є дослідження економічних інтересів, ролі і значення розподільчих відносин в механізмі господарювання. По цим проблемах опубліковано понад 50 наукових праць. З 1986 по 2015 роки обирався Головою профспілкового комітету викладачів та співробітників університету, а також членом Ради Міської профспілки працівників освіти і науки України. Має державні нагороди та урядову відзнаку.

Крисюк Роман Володимирович

Радник

Магістр з фінансів, автор низки наукових робіт та періодичних видань. Кандидат економічних наук КНЕУ ім. Вадима Гетьмана. Спеціалізація: "Міжнародне інвестування в умовах циклічного економічного розвитку".

Статут

• Сторінка 1