Про асоціацію

АСОЦІАЦІЯ ЕКОНОМІЧНОГО СПІВРОБІТНИЦТВА ТА РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМНИЦТВА – громадська неприбуткова організація, Національна бізнес-спільнота по вирішенню питань впровадження новітніх методів ведення підприємницької діяльності, залучення іноземних інвестицій, визначення та розвитку кращих товаровиробників і лідерів галузей

Головна мета проекту – сприяння розвитку малого та середнього бізнесу. Асоціація об’єднує суспільно-активну частину населення з ціллю впровадження новітніх методів ведення підприємницької діяльності, залучення іноземних інвестицій, визначення кращих товаровиробників і лідерів галузей економіки, відзначення підприємств стратегічного значення, керівників та співробітників підприємств – лідерів галузі. Організація надає інформаційний портал де представлена законодавча база, новини та відповіді на актуальні питання підприємців.

Асоціація є вільною для вступу нових учасників.

Васильченко Олег Анатолійович
Голова правління

Кандидат наук. Спеціальність: Соціологічні науки, Гуманітарний університет "Запорізький інститут державного та муніципального управління.»

Наукова періодика:
  • (2011) Громадська думка і суспільні настрої: відмінності та спільні риси
  • (2013) Використання ігротерапії в соціальній роботі зі старшими підлітками
  • (2013) Ігрова терапія як метод соціальної роботи з дітьми шкільного віку
  • (2013) Організація соціального захисту неповної сім’ї: теоретичний і практичний аспекти
Читати більше
  • (2013) Особливості соціальної роботи з розумово відсталими дітьми: аналіз сучасних підходів
  • (2013) Професійні цінності соціальної роботи: соціокультурний аспект
  • (2013) Соціальна робота в пенітенціарній системі: сучасний стан і перспективи розвитку
  • (2016) Зовнішньополітичний дискурс адміністрації Барака Обами в контексті сучасного сприйняття американським суспільством політичних подій в Україні
  • (2017) Діяльність Російської православної церкви в смисловому вимірі російсько-українського міждержавного конфлікту
  • (2017) Методологічні можливості застосування теорії хаосу до управління міжнародними конфліктами

Праці:
  • [К](2006) Еволюція норм та девіацій у сфері спорту
  • [К] (2006) Еволюція норм та девіацій у сфері спорту

Реферативна інформація:
  • (2006) Еволюція норм та девіацій у сфері спорту
  • (2013) Ігрова терапія як метод соціальної роботи з дітьми шкільного віку
  • (2013) Професійні цінності соціальної роботи: соціокультурний аспект.

Руденко Микола Степанович
Заступник голови правління

Почесний працівник КНЕУ ім. Вадима Гетьмана, кандидат економічних наук, доцент. Співавтор методик експертної оцінки підприємств. Досвід викладацької роботи більше 40-ка років. Об’єктом наукової діяльності є дослідження економічних інтересів, ролі і значення розподільчих відносин в механізмі господарювання. По цим проблемах опубліковано понад 50 наукових праць. З 1986 по 2015 роки обирався Головою профспілкового комітету викладачів та співробітників університету, а також членом Ради Міської профспілки працівників освіти і науки України. Має державні нагороди та урядову відзнаку.

Крисюк Роман Володимирович

Радник

Магістр з фінансів, автор низки наукових робіт та періодичних видань. Кандидат економічних наук КНЕУ ім. Вадима Гетьмана. Спеціалізація: "Міжнародне інвестування в умовах циклічного економічного розвитку".

Статут

• Сторінка 1