B-Pro — український експерт у галузі освіти та «Компанія Року» 2020

Компанія B-Pro вдруге отримала відзнаку «Компанія Року» за результатами оцінки «Всеукраїнського галузево-аналітичного центру».

Компанія вже понад п’ять років займається розбудовою української освіти, допомагає педагогам навчитися використовувати інноваційні технології та обладнання й надає закладам освіти комплексне забезпечення навчального процесу.

Кращі компанії України: як потрапити до номінації

Для нагородження провідних українських товаровиробників і лідерів галузі Всеукраїнський галузево-аналітичний центр спільно з головними організаційними партнерами щорічно проводить аналітику серед підприємств малого та середнього бізнесу — з метою визначення надійних, доброчесних та пріоритетних для співпраці компаній.

Кожна компанія-номінант ретельно перевіряється:

• проходить аналіз показників економічної діяльності на основі даних за попередній фінансовий рік,
  • отримує оцінку експертів щодо інвестиційної привабливості та інших попередньо встановлених показників,
  • проходить додаткову перевірку перед присвоєнням статусу — для відзначення лише кращих організацій.

Значення нагороди «Компанія Року» 2020

Нагороди «Компанія Року» 2019 та «Компанія Року» 2020 означають, що компанія B-Pro рекомендується до співпраці, використання її послуг і залучення довгострокових інвестицій.

Сертифікат від «Всеукраїнського галузево-аналітичного центру» — це не просто відзнака за відмінну динаміку розвитку підприємства. Це насамперед підтвердження надійності компанії як партнера та роботодавця, перспективності її розвитку та визнання її вагомого внеску в розвиток економіки регіону.

B-Pro — здобутки та перспективи розвитку

Свою нагороду «Компанія Року» 2020 команда B-Pro традиційно присвячує своїм клієнтам і партнерам — адже лише у плідній співпраці можна досягти поставленої мети: зробити українські школи кращими!

За останні роки B-Pro вже вдалося досягти значних результатів і здійснити внесок у розбудову української освіти та покращення стану матеріально-технічного забезпечення шкіл державної та приватної форм власності.

Компанія має підтверджену репутацію надійного партнера й експерта з питань освіти. А з-понад 2000 клієнтів B-Pro майже половина є постійними, що свідчить про клієнтоорієнтованість, високу якість наданих послуг, відповідність обладнання та документації чинним вимогам законодавства і кваліфікований супровід.

Дізнайтеся більше про B-Pro — визнаного експерта у галузі освіти:

Телефон: (044) 353-33-77 Сайт Facebook-сторінка Youtube-канал Telegram-канал Профіль Linkedin

Картка компанії у реєстрі рекомендованих підприємств: