Робоча зустріч 14.01.2019 План роботи на перше півріччя 2019 року.

14 січня, в рамках робочої зустрічі Всеукраїнським галузевим аналітичний центром та Асоціацією економічного співробітництва та розвитку підприємництва був визначений та затверджений план роботи на перше півріччя 2019 року.

Для формування позитивного іміджу вітчизняних підприємств, які впроваджують новітні методи  ведення підприємницькою діяльності; залучення іноземних інвестицій, та у відповідності із статутними завданнями  «Всеукраїнського галузево-аналітичного центру» – прогнозування і здійснення аналізу фінансово-господарської діяльності підприємств, розробки  макро - то мікроекономічних моделей розвитку підприємств - кращим товаровиробникам заплановано надання послуг для реалізації їх маркетингової стратегії – можливість розміщати рекламні матеріали, на сайті організації з метою відзначення їх діяльності за результатами 2017-2018 років.

Надання рекламних послуг планується за допомогою власних можливостей або на договірній основі, в тому числі консультування, послуги з художнього оформлення реклами, виготовлення рекламних матеріалів та подальше розміщення рекламного матеріалу на відкритих інформаційних порталах ТСНКорреспондент. net1+1ЮНІАНСегодня.UA та інших.

Можливість для кращих компаній у створенні імені (brand name), системи візуальної і вербальної ідентифікації за допомогою логотипів та фірмового стилю для подальшого використання ідентифікаційних і комунікаційних носіїв з метою підвищення впізнаваності, популярності та розвитку бренду компанії.