Про залучення інвестицій та конкурс ДФРР

Інвестиції, займають одне з чільних місць в розвитку економічних процесів, вони є одним із найбільш вагомих, визначальних факторів формування будь-якої держави.

Щоб виробити ефективні важелі активізації інвестиційної діяльності в Україні, потрібно приділяти достатню увагу регіональному рівню та пріоритетним підприємствах кожної галузі. Відправною точкою змін загальнодержавного значення є зосередження уваги на формуванні сприятливого мікроклімату для розвитку кожного окремого підприємства.
На сьогодні, більшість пріоритетних малих підприємств не можуть підготувати якісні проекти на конкурс Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР), політика залучення інвестицій як на місцевому, так і на регіональному рівні має низьку ефективність, інструменти міжнародної технічної допомоги не використовуються на повну потужність.
Надзвичайно важливим є вивчення умов інвестиційного клімату, наявних ризиків що пов’язані з податковою системою, розмірами орендної плати та умовами надання кредитів.

Запроваджений нами Проект «Компанія року» направлений насамперед на підвищення економічної спроможності малих підприємств, що дозволить більш ефективно вирішувати питання розвитку регіонів та підвищення рівня конкурентоспроможності з подальшим поступовим виходом малого бізнесу на міжнародний ринок.

За рахунок введення енергозберігаючих заходів та нових технологій (залучення коштів під проекти з енергоефективності та відновлювальної енергетики  проводиться спільно з нашими партнерами Українською комунікаційною групою вже впродовж 7 років), підприємства мають можливість формування резервного фонду та інвестиційного капіталу.

За допомогою наших спеціалістів – Ваша компанія зможе приєднатися до інвестиційних конкурсних програм. Створення привабливого іміджу та статусу компанії-лідера, внесення її до реєстру Пріоритетних партнерів чи Реєстру надійних товаровиробників – дозволить не лише сформувати власні фінансові ресурси та приєднатися до міжнародних інвестиційних проектів, а й отримати відповісдь на питання як діяти в нових правових умовах.

Стратегічне планування, яке проводиться Всеукраїнським галузево-аналітичним центром спільно з Комітетом економічного співробітництва та розвитку підприємництва – впорядкована діяльність, спрямована на обґрунтуванні  впровадження заходів, програм і проектів, які направлені на реалізацію.
Інвестор іде за людьми, які можуть фахово та професійно виконувати роботу. Це досить комплексне питання. Воно стосується насамперед ефективного керівництва і стратегічного планування компанії. Саме такі компанії, які характеризуються високим рівнем довіри та відкритості є найбільш пріоритетними для залучення іноземних інвестицій.