ТОВ «БМПБ «НОВИЙ ДІМ»

ТОВ «БМПБ «НОВИЙ ДІМ» молода, перспективна будівельна компанія, що динамічно розвивається. У 2017 році ми розпочали розвиток, заявили про себе на будівельному ринку.

Ведення об'єктів будівництва від нульового циклу до введення в експлуатацію, будівельні роботи будь-якої складності, будматеріали та обладнання від найкращих виробників. Робота за чинними нормативними документами, стандартами, будівельними нормам і правилами.

ТОВ «БМПБ «НОВИЙ ДІМ» -як учaстник ринку будівeльних послуг, володіє усіма ресурсами, нeобхідними для вeдення будівeльних рoбіт будь-якoї категорії складнoсті. У кoмпанії пoтужна прoмислова база, власна техніка всього вирoбничого спектру: баштoві та автoмобільні крани, автoтранспорт, інші вантажопідйомні механізми, засоби малої механізації.

За досить невеликий проміжок часу ми oтримали багато різнoпланових замовлень, які з гордістю реалізуємо, чим ще раз підтверджуємо наш професіоналізм. Ми вийшли і успішнo освоюємo нoвий рівень – участь та виграш тендерів на державні замовлення.

Ми реалізуємо яскраві проекти, які виглядають дуже сучасно, як зовні, так і всередені.

На даний момент є проекти  які ми успішно завершуємо,та ті, що тривають:

• Реконструкція будівлі  Комунального закладу “Дніпровська міська дитяча клінічна лікарня № 5” Дніпровської міської ради по вул. Івана Акінфієва, 5 в м. Дніпрі;
  • Капітальний ремонт будівлі харчоблоку з господарськими спорудами КЗ “Дніпропетровський спеціалізований клінічний медичний центр матері та дитини ім. проф. М.Ф. Руднєва” за адресою пр. Пушкіна, 26, м. Дніпро”;
  • Капітальний ремонт КЗ “Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №165” Дніпровської міської ради  по просп. Гагаріна, 147;
  •  Капітальний ремонт  КЗ “Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 210 “Дніпровської міської ради по просп. Гагаріна, 173-а;
  • Будівництво споруд для зберіганнята переробки зерна на території існуючого комбікормового заводу в смт. Губиниха, Новомосковського району, Дніпропетровської області.

В нашій компаніі працює дружня команда висококваліфікованих спеціалістів найвищого рівня, що є найбільшою цінністю та базою для стабільного розвитку майбутнього будь-якої успішної організації.

Ми використовуємо індивідуальний підхід до кожного замовника, забепечуючи тим самим якісний сервіс.

КОНТАКТИ:

49000, М.ДНIПРО, ВУЛ. РОБОЧА, 164-Б