Вибір споживача 2020 «АЯКС М»

«АЯКС М» - надійний виробник та постачальник залізобетонних виробів, які є основою будь-якого будівництва. Компанія була заснована в 2005 році і на сьогоднішній день займає лідерські позиції у своїй сфері.

Вибір споживача 2020 «АЯКС М»

Залізобетонні вироби компанії «АЯКС М» користуються попитом по всій Україні. Такого успіху компанія досягнула завдяки високій якості своєї продукції, що вже перевірена часом. Компанія постійно вдосконалюється, щоб забезпечити найкращі вироби та найкомфортніші умови співпраці для своїх клієнтів.

Професіоналізм та надійність компанії не викликають сумнівів. Досвід «АЯКС М» у сфері продажу залізобетонних виробів понад 15 років. На сьогодні компанія надає спектр послуг по всій Україні та охвачує навіть важкодоступні населені пункти доставки. Широкий асортимент пропонованих залізобетонних виробів. Найбільшою популярністю серед клієнтів, користуються наступні товари: плити перекриття, панелі перекриття, плити дорожні, залізобетонні паркани, опори ліній електропередач, лотки інженерних мереж.

«Ми розуміємо, якою важливою у нашій сфері є якість товарів. Залізобетонні вироби служать протягом довгих років, тож мають бути надійними та міцними. Для нашої компанії надзвичайно важливою є довіра клієнтів, а заслужили її ми завдяки дуже хорошій якості наших залізобетонних виробів та відмінному сервісі, націленому на задоволення потреб кожного нашого клієнта, - поділилась директор компанії Пелех Алла Володимирівна».

Нагородження компанії премією «Вибір споживача 2020», демонструє, що «АЯКС М» - це компанія, якій довіряють і віддають перевагу на ринку. Це було підтверджено, в тому числі фінансово-економічними показниками підприємства. На сьогодні компанія має величезну кількість задоволених клієнтів та широке коло постійних партнерів. Висока якість продукції доповнюється відмінним сервісом: у компанії налагоджені всі процеси логістики,  тож замовник може не турбуватися про доставку габаритних товарів.

Відзначення такою престижною нагородою мотивує рухатись далі і досягати кращих результатів, бути надійним виробником і постачальником для наших клієнтів та гідним прикладом для колег!

Дізнатися про компанію більше можна за посиланням: https://ajaxm.com.ua